اولین محیطی که فرزندان ما با جامعه واقعی آشنا میشوند محیط مدرسه است. استفاده از ظرفیتهای یادگیری الکترونیکی به عنوان مکمل آموزشهای کلاس درس، تجربه موفق سال های اخیر مدارس است که از {مطالعه بیشتر}
کلاس های هوشمند
سالن ورزشی
سرویس ایاب و ذهاب
به نام خداوند لوح و قلم حقیقت نگار وجود و عدم
ستایش زیبنده خدایی است که دانشرا مایه حیات دلها، روشن کننده دیدگان و نیروبخش جان ها قرار داده و تکریم، شایسته ی رسولی است که فضیلت علم آموزی زگهواره تا ملکوت را برای انسان ها به ارمغان آورده است.
در عصر کنونی، با الهام گیری از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سایر اسناد فرادستی، رسالت تحقق عدالت آموزشی از طریق بهره مندی هوشمندانه از فناوری های نوین صورت می گیرد و در این راستا آموزش از راه دور ظرفیتی، برای تحقق اهداف والای کسب علم و فضلیت و زمینه ساز بازگشت بازماندگان ازتحصیل به چرخه ی آموزش به شمار می رود .
مدارس آموزش از راه دور طی سال های اخیر به ویژه در دولت تدبیر وامید با شعار « آموزش آسان ، با کیفیت ، همیشه و همه جا و برای همه »در جهت فرصت های برابر یادگیری و رفع محرومیت ها، پوشش حداکثری تحصیلی و ایجاد شوق یادگیری گام های موثری برداشته اند. آﻣﻮزش از راه دور صرفنظر از همه محدودیت ها ی بازدارنده به عنوان یک شیوه آﻣﻮزﺷﯽ با از ﻣﯿﺎن ﺑﺮداﺷﺘﻦ ﻣﻮاﻧﻊ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی یادگیری را با بهترین شکل ممکن می تواند در دانش آموزان و فراگیران نهادینه نماید.
در سالی که مزّین به نام "رونق تولید" شده و در ششم آذرماه سالروز تاسیس مدارس آموزش از راه دو، ضمن تبریک و گرامیداشت این روز ارزشمند، امید است موسسان این مدارس با همراهی مدیران و معلمان گرانقدر، برای اعتلای آرمان های تعلیم و تربیت اسلامی به ویژه عدالت آموزشی و شیوه های نوین آموزشی ، فردایی روشن را برای مشتاقان علم و ادب ترسیم کنند و مسئولان آموزش و پرورش نیز با استفاده از این فرصت مغتنم همراهی و همکاری شایسته ای برای خدمات رسانی مطلوب به دانش آموزان عزیز معمول نمایند.
محسن حاجی میرزایی